3

++Bandung & Jakarta Trip (Part 1)++

Alhamdulillah,me & family telah selamat tiba ke Malaysia pada pukul 9.20am tadi setelah lebih kurang 5 hari bercuti ke Bandung & Jakarta,Indonesia..
Tujuan utama kesana adalah untuk attend my kezen wedding..Tapi sambil menyelam minum air la hehe....
But agak terkilan sebab x cukup masa nak bersoping..Masa terhad..
Bayangkan,nak pi dari 1 tempat ke satu tempat mengambil terlalu banyak masa kerana keadaan trafik kt sana amat teruk..Dan satu lagi sebab x sempat nak soping sebab terpaksa menghadiri upacara perkahwinan yg mengambil masa lebih kurang 3 ari 3 mlm (maklumla,bermacam2 step nk kena buat)..
Jadual memang pack gila..hehe..
Pa2 pun me sgt enjoy dengan wedding tersebut sebab amat teruja dengan istiadat pernikahan org2 Indonesia..=)

As usual,me akan upload photo very soon..hehe..Tq..=P
0

++Till The World Ends++


Enjoy the show~~
0

++Happy Mother's Day++

MyHotComments.com

I Love You So Much, MOM!!
0

++1st May 2011++

Alhamdulillah..
Bersyukur pada Illahi kerana telah memanjangkan jodoh me dengan En. Tunang..
Today,genap 4 bulan usia pertunangan kami..(betul ka ayat me ni?..lantak la..janji paham..hehe) 
Happy our 4th months anniversary, En.Tunang..
Hope our relationship kekal sampai hujung nyawa..Amiin..hahaha...
Jiwang x?..Sekali sekala kaaann...
And b4 terlupa nak wish Happy Labor Day kepada semua pekerja di Malaysia ni..
X kira la,keja curi tulang ke,keja goyang kaki ke,keja mengumpat ke..yang penting ada kerja kan..hehe..
Memandangkan today is public holiday and me pun do nothing,me n my family kuar berjalan2 ke Tesco Kulim yang baru bukak..
Saja nak pi buat ramai kat sana..Alang2 dah kesana,me amik kesempatan untuk membeli barang2 keperluan me la..hehe..
Me beli keperluan asas make up (even x pandai make up sgt..hehe)..
Me beli yang murah2 je..Nak beli mahal2 pun bukan pandai sangat nak make up kan..hehe..

 Taraa..=p

Selain tu,me beli sesuatu untuk White Diva..hahahah..
Me beli pun bukan nak guna sangat tisu..Tapi bekenan kat kotaknya..Ada Pooh..comel..hehe.. 

 Comel kann...

Ermm..ni saja lah kegiatan me pada hari ni..Sangat bosan kan..hehe..
Tapi xpe..x merayau sangat,duit pun x abis cepat..hehe..apa yang penting,Sep Bajet..hahahaha

Ngeh2...=P
Back to Top