++My Kezen Wedding++

Salam,rasanya dah lama blog ni x ter "update"..Yela,start ja bulan Ramadhan & Syawal,dah mula bz..Bz nak berpuasa..Bz nak beraya..So,benda yg x berapa penting ni,terpaksa la ditinggalkan buat sementara waktu..hehe..
Ok,before terlambat,me nak wish Selamat Pengantin Baru buat sekian kalinya untuk Amirul Kusyairi (My kezen) dan Nur Afny..Semoga jodoh kalian kekal sampai akhir hayat.Amiin..Congrats!

Date : 02 October 2011
Venue :  Pearl Grand Ballroom,Setia Pearl Island. 

Ni antara gambar untuk tatapan..hehe.
Amirul & Afny
Biru & Putih..So Sweet..
Meja makan pengantin..Cantik sangat..
B4 kedatangan tetamu jemputan..
My & pengantin's friends..

Fahmy,Diana & Wak...
Tiup jangan x tiup..hehe
Me with sister,kezens n lovely makcik..=)
I love my family..So much!

I love my fiance too...So much...=P

 Alhamdulillah,semuanya dah bejalan dengan lancar pada hari tu..Tapi yg jadi x brpa best sebab,biasa lah,di majlis sebegini rupa,kalau me x kena 'tembak' or soal,x sah la..hehe..
Semua sedara2 dok tanya "Ni bila plak?","Lepas ni,hampa dua plak kan", "Ha,hampa dua,cepat2 skit" dan macam2 lagi la soalan..
Me hanya mampu tersenyum n cakap Insyaallah,x lama lagi..What to say kan..Kita hanya merancang,Tuhan yg menentukan..hehe...
Pa2 pun,hope kawan2 dapat mendoakan kebahgiaan me n semoga semuanya berjalan dengan selamat n sempurna...Insyaallah,amiinn..=)




1 comments:

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

Post a Comment

Back to Top